LÖSEV Kurban Kampanyası Hakkında

LÖSEV-Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim VakfıolarakTürkiye genelinde sayıları 85.000’in üzerinde Lösemi ve kanser tedavisi gören çocuk, yetişkin ve ailelerine verdiğimiz maddi, ayni ve sosyal destekleri sizler gibi değerli kurumlar aracılığıyla ulaştırırkenKanser ve lösemideki tedavi başarımızı arttırmak ve toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla daSevgi, İyilik ve Umutla25 yıldırMücadelemizedevam ediyoruz.

Beslenme ve hijyen koşullarının çok önemli olduğu tedavi sürecinde, hastalarımızın yaşadıkları sorunları bütüncül bir yaklaşımla ele alarak çözüm üreten sürdürülebilir projelerimizle ihtiyaçlarına kaynak sağlıyoruz. ‘’Her Kurban Lösemili Çocuklara Can’’diyerek çıktığımız yolda, Kurban Kampanyamıza desteklerinizle; Türkiye genelinde Vakfımıza kayıtlı lösemi/kanser hastası çocuk ve yetişkinler ile ailelerinin kırmızı et ve diğer temel ihtiyaçlarını karşılayabilmeyi hedefliyoruz.

LÖSEV’e Kurban ve Bayram Bağışlarınızı Nasıl Yapabilirsiniz?

📌https://lnkd.in/dAzub9R7

📌Nakit ve Kredi Kartı ile ofislerimizden

📌Banka Şubeleri ve Mobil Bankacılık ile Bağış Ekranlarından

📌CAN yaz 3406’ya SMS gönder(250 TL)

LÖSEV Antalya 0242 999 78 08

Bu mail LOSEV Losemili Cocuklar Vakfi tarafindan iletilmektedir.