'D Vitamini Eksikliği' Konusunda, Türkiye'deki Tüm Meslektaşlarımızın Katılımına Açık Online Eğitim Düzenliyoruz

İstanbul Eczacı Odası olarak, yeni çalışma dönemimizin ilk online eğitimini, "D Vitamini Eksikliği" konusunda Prof. Dr. Kerim Güler eğitmenliğinde gerçekleştiriyoruz.

19 Kasım Salı günü saat 12.00'de Oda web sayfamızdan canlı olarak yayınlanacak olan eğitimimiz, Eczacı Odalarına kayıtlı tüm meslektaşlarımızın katılımına açık olacaktır. Meslektaşlarımız canlı yayın sırasında konuyla ilgili soru sorabilecektir.

Eğitime katılan meslektaşlarımıza sertifika verilecektir.

Eczacı Bilgi Sistemine kayıtlı olan tüm meslektaşlarımız TC Kimlik No ile giriş yaparak eğitime katılabilecektir.

Eğitimin Adı: D Vitamini Eksikliği

Eğitmen: Prof. Dr. Kerim Güler

Tarih | Saat: 19 Kasım 2019 Salı | 12.00 - 13.00

Prof. Dr. Kerim Güler

Haydarpaşa Erkek Lisesi ve İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'ni bitiren Prof. Dr. Kerim Güler, 1981 - 1986 yılları arasında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı'nda asistan olarak görev yaptı. 1987 - 1988 yıllarında Balıkesir Askeri Hastanesi'nde uzman olarak çalışan Güler, 1988 - 1989 yıllarında Sinop Ayancık Devlet Hastanesi ve Bakırköy Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde İç Hastalıkları Uzmanı olarak görev aldı.

1989 - 1992 tarihleri arasında İç Hastalıkları Acil Servisi'nde başasistan olarak görev yapan Güler, 1992'den 1997'ye kadar İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı'nda acil servis sorumlusu ve doçent olarak, 1998 - 2001 yılları arasında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Yönetim Kurulunda profesör temsilcisi olarak, 2005 - 2006 yılları arasında ise İstanbul Tıp Fakültesinde Dekan Yardımcısı olarak çalıştı.

Prof. Dr. Güler, 1998 yılından bu yana hem İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı'nda Dahili Acil Servis ve Yoğun Bakım Sorumlusu (Profesör), hem de Dahili Tıp Bilimleri Bölüm Başkan Yardımcısı görevlerini yürütmektedir.Güler'in yerli ve yabancı olarak basılmış 100'ü aşkın makalesi ve Acil Dahiliye konusunda yazılmış 2 adet kitabı bulunmaktadır.