23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun

Ulusal Kurtuluş Savaşımızın sürdüğü günlerde, “milletin bağımsızlığını yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır” şiarıyla yurdun dört bir yanından yola çıkan 115 milletvekilinin Ankara’da bir araya gelmesinin üzerinden tam doksan dokuz yıl geçti. Bugün, gücünü ve kaynağını halktan alan Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun doksan dokuzuncu yıl dönümü.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Bütün cihan bilmelidir ki artık bu devletin ve bu milletin başında hiçbir kuvvet yoktur, hiçbir makam yoktur. Yalnız bir kuvvet vardır. O da millî egemenliktir. Yalnız bir makam vardır. O da milletin kalbi, vicdanı ve mevcudiyetidir” sözlerinin ışığındaUlusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın kıvancını ve coşkusunu yaşıyoruz.

Barışın ve umudun simgesi, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve egemenliği kayıtsız şartsız sürdürecek olan milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor; Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyor, çocuklarımızın barış ve huzur içerisinde, geleceğe umutla baktığı bir dünya diliyoruz.