Medula Uygulamalarında Yapılacak Performans İyileştirme Çalışması Nedeniyle Uygulanacak Sistem Kesintisi Hakkında

Medula Uygulamalarında Yapılacak Performans İyileştirme Çalışması Nedeniyle

Uygulanacak Sistem Kesintisi Hakkında

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından Medula Eczane Uygulaması üzerinden 15.02.2019 tarihinde yayımlanan “Medula Uygulamalarında Yapılacak Performans İyileştirme Çalışması” konulu duyuru ile,

Kurumun performans iyileştirme çalışmalarının devam etmekte olduğu, gelişen teknolojiye göre yazılım ve donanımların sürekli güncellendiği; bu kapsamda 17 Şubat 2019 tarihinde saat 02:00’de başlayacak ve 17 Şubat 2019 tarihinde saat 05:00’de sonlanacak şekilde (Cumartesi gününü Pazar gününe bağlayan gece 3 saat süreyle) planlanan çalışma süresince, Medula Eczane Uygulamasında hizmet verilemeyeceği bildirilmektedir.

Tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunarız .

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ