FATURA TESLİM TARİHİ

EYLÜL 2012 DÖNEMİNE AİT SGK FATURA KOLİLERİ ODAMIZA11.10.2012 PERŞEMBE SAAT 18:00'E KADAR TESLİM EDİLECEKTİR.

1. A-GRUBU REÇETELERİ TEK BİR KOLİYE KONULARAK TEK EVRAK KAYIT NUMARASI İLE TESLİM EDİLECEKTİR.

B-GRUBU REÇETELERİ TEK BİR KOLİYE KONULARAK TEK EVRAK KAYIT NUMARASI İLE TESLİM EDİLECEKTİR.

C-GRUBU REÇETELERİ HAVALI ZARFA KONULARAK TEK EVRAK KAYIT NUMARASI İLE TESLİM EDİLECEKTİR. ZARFIN HER İKİ TARAFINADA "C-GRUBU" DİYE YAZILACAKTIR.

BOŞLUK OLAN KOLİLER ODAMIZ TARAFINDANTESLİM ALINMAYACAKTIR.

A ve B Grubu reçetelerde olduğu gibi dilekçe, fatura fotokopisi ve borcu yoktur evrakları koli veya zarf üzerine eklenecektir.)

2. FATURA VE DÖKÜM LİSTELERİ ÜÇER NÜSHA ( 3. NÜSHADAKİ FATURA ECZACI TARAFINDAN ASLI GİBİDİR YAPILARAK DÜZENLENEBİLİR.) OLACAK ŞEKİLDE HAZIRLANACAKTIR.

3. FATURA BAŞLIĞI “T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU ANTALYA İL MÜDÜRLÜĞÜ“ ŞEKLİNDE OLACAKTIR.

4. faturaların üzerinDE BULUNAN Vergi Dairesi ve Vergi Numarası bölümleri aşağıdaki bilgiler ile doldurmaSI gerekmektedir.

Vergi Dairesi: Başkent Vergi Dairesi
Vergi No: 7750409379

KOLİ TESLİMİ ESNASINDA EVRAK KAYITA VERİLECEK DİLEKÇE VE EKLERİ:

1. Dilekçe örneği ektedir. (Dilekçeler, eczane kaşesi okunaklı basılmış ve ıslak imzalı olacaktır.)

2.
Fatura fotokopisi (Aslı gibidir onaylı, ıslak imza ve kaşeli olacaktır.)

3. Döküm listesinin son sayfası ( özet bilgi - eczane kaşesi okunaklı

basılmış ve ıslak imzalı olacaktır.)
4. SSK e-borcu yoktur.

5. Bağ-Kur “ Borcu Yoktur “ yazıları eklenecektir.