Eczanelere Yönelik Saldırılar Hakkında

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA

Halkımıza gece gündüz sağlık hizmeti sunmaya çalışan eczacılarımızın, nöbet esnasında eczanelerine yapılan saldırılar nedeni ile nöbetçi eczanelerin bulunduğu bölgelerde devriye hizmetlerinin sıklaştırılması ve eczane çalışanlarına yönelik saldırıların önlenmesi için gerekli güvenlik tedbirlerinin alınması, Birliğimiz tarafından 2016 yılı içerisinde T.C. İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü'ne gönderilen resmi yazılarımız ile talep edilmişti.

Talebimize istinaden Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 81 İl Emniyet Müdürlüğü’nün gerekli güvenlik tedbirlerinin alınması ve herhangi bir aksaklığa sebebiyet verilmemesi yönünde talimatlandırıldığı tarafımıza bildirilmiştir.

Genel Müdürlüğün yazısı ekte iletilmekte olup, bilgilerinizi ve konunun üyelerinize duyurulmasını saygılarımla rica ederim.

Ecz. Arman ÜNEY

Genel Müdürlüğün Yazısı İçin Tıklayınız.